Vores tilgang

Vi forstår dine drømme og leverer skræddersyede teltløsninger.

I Cirkus Panik Teltmageri har vi slået pløkker i, siden vi kunne gå, og gennem fire generationer designet og produceret vores egne cirkustelte efter gamle sejlmagertraditioner. Vi syr alle vores telte i miljøvenlige materialer og lægger kærlighed og omtanke i hver eneste syning.

Se vores store udvalg af telte her
Sejldug strukket så det kan blive målt
Cirkus Panik Telt mageriets Værktøjskasse med alt der skal bruges til kreere teltene
Håndsyet telt dug sat op

Dansk design med sjæl

Vi skaber telte og oplevelser fra bunden. Alle vores telte er tegnet og syet i hånden med afsæt i klassiske cirkustelte. Hvert telt har sit eget poetiske og personlige udtryk, skabt af vores chefdesigner Poul Panik og udviklet gennem mange års erfaringer med at sy telte til vores eget cirkus. På vores teltmageri i Vanløse fordyber vi os i æstetik, detaljer og funktioner, og i dialog med dig finder vi frem til den rigtige løsning.

Se vores udvalg af specialdesignede telte her
Vores egene krerede kvalitets telte sat op til event

Cirkus Panik teamet står klar med at levere og opsætte telte

Personlig service

At rejse et telt er et event i sig selv - det magiske øjeblik, når vores team af stærke teltknyste rejser teltet og kuplen ryger til vejrs. At stå sammen med jer i et rum kun rejst til jeres særlige begivenhed, med et utal af muligheder for at skabe den helt særlige stemning, som I har drømt om, i samspil med naturen og lyset. Dét elsker vi, næsten lige så meget som vi nyder at komme tilbage nogle dage senere og tage teltet ned og mærke det aftryk, festen har sat i landskabet og i jer. Det lyder måske lidt højstemt, men det er sådan det er, og det er det, vi er drevet af.
Læs mere om os
Vil du høre mere eller booke et telt?
KontaktHør mere
Find teltløsningen til dit næste arrangement
Bryllupstelt er sat op til festen med borde, stole og pynt.

Bryllup i telt

Bryllupstelt der lyser flot op under den mørkeblå himmel
Fest i telt
Performance under telt foran publikum til event
Festival og event