Teltløsninger

Skræddersyet telt

Vi har hos Cirkus Panik Teltmageri specialiseret os i produktion og design af teltløsninger for kunder der ønsker et telt der er ud over det sædvanelige. Vi elsker at blive udfordret på nye opgaver, og vi går ikke på kompromis med æstetik og funktion. Gå på opdagelse i vores tidligere projekter og bliv inspireret.

Cirkus Panik Telt Mageri  i gang med at sy et telt
Scenetelt / Louisiana
Designet af Poul Panik
Musik optræden under vores skræddersyet telt

Foto: Shazia Khan

Tegning af teltet Louisiana

Sceneteltet til Louisiana er skabt til at danne overdækning til en udendørsvenue på museet. Designet til at spille sammen med museets arkitektur og omgivelser.

Tabernaklet
Ny Carlsbergfondet / Bjørn Nørgaard‍
Teltet Tabernaklet stående i smukke omgivelser på Rungstedlund

Tabernaklet på Rungstedlund. Foto: Annemette Kuhlmann

Illustration af teltet Tabernaklet

Tabernaklet er designet af Bjørn Nørgaard og produceret i samarbejde med Cirkus Panik Teltudlejning. Teltet er skabt for Ny Carlsbergfondet til deres og Carlsberg- og Tuborgfondens tilstedeværelse på Folkemødet. Teltet er produceret i polyester med integreret truss-system og special designet sceneløsning. Certificeret efter gældende lovgivning.

Scenografi til Stranger Than Kindness: The Nick Cave
Exhibition / Den Sorte Diamant / 2020
Telt i brug til Nick Caves musikvideo

Illustration af teltet brugt i Nick Caves musikvideo

Med udgangspunkt i Nick Caves musikvideo - Nick the Stripper - genskabte Poul Panik teltet der er med i den originale video til udstillingen Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition, ud af et gammel telt.