Teltløsninger

Fest i telt

I vores telte kan du skabe lige præcis den ramme, du ønsker om din næste fest og store begivenhed. Måske er du til grøftekantsblomster og naturvin? Eller suppe, steg og is? Eller lidt af det hele. Du bestemmer, og vi slår teltet op, i haven, på en mark eller et sted, der betyder noget helt særligt for dig. Alle vores telte er håndsyede på eget værksted efter gamle sejlmagertraditioner og båret oppe af stolper i udvalgt hårdt træ. Vi tror på, at det skal være en fest at holde en fest, og vi er med jer hele vejen for at gøre planlægningen til en leg. Gå på opdagelse i vores store udvalg af telte og find den helt rigtige løsning til din næste fest.

Vi har sammensat en række af pakkeløsning så du har alt hvad du behøver for at holde et brag af en fest

Se vores teltløsninger her
Bryllupsbillede 1


Bryllupsbillede 2

Dronningen teltpakke med trægulv og træstole - oppytning og service fra Karens Bord

Udforsk vores festpakker

Alle priser er inkl. moms og op- og nedtagning - ekskl. transport

Borde og stole sat op pænt og bordet er oppyntet til en flot fest
Få inspiration til oppyntning
Vi elsker at se hvordan vores kunder tager vores telte i brug og finder på kreative løsninger. Vi har samlet nogle af ideerne som I kan bruge som inspiration til jeres næste fest.
Læs mere
Vil du vide mere eller booke et telt?    Vil du vide mere eller booke et telt?    Vil du vide mere eller booke et telt?    Vil du vide mere eller booke et telt?   
telt@cirkuspanik.dk
Skræddersyet løsninger
Vi skaber telte og oplevelser fra bunden. Alle vores telte er tegnet og syet i hånden med afsæt i klassiske cirkustelte. Hvert telt har sit eget poetiske og personlige udtryk, skabt af vores chefdesigner Poul Panik og udviklet gennem mange års erfaringer med at sy telte til vores eget cirkus. På vores teltmageri i Vanløse fordyber vi os i æstetik, detaljer og funktioner, og i dialog med dig finder vi frem til den rigtige løsning.
Læs mere om vores tilgang
Cassiopeia med 2 master Sat op og klar brylluppet
Bryllupsteltet Cassiopeia pyntet op til festen

Cassiopeia med 2 master Sat op og klar brylluppet

Cassiopeia med 2 master pyntet op til fest for Lars & Juliane

Spørgsmål og svar

Må der ophænges ting i teltene?
Pil
Kan I sætte lyskæder op?
Pil
Hvor meget kan gulvet nivileres?
Pil
Partnerskaber der sikrer dig den bedste fest
Med mere end 35 år i branchen har vi samlet en perlerække af leverendøre der kan gøre din fest til noget helt særligt. Alle leverandørene er folk vi kan stå på mål for både hvad angår service men, vigtigst værdier.