Teltløsninger

Bryllup i telt

Ønsker I en anderledes og magisk ramme om jeres bryllupsfest? Drømmer I om at samle venner og familie i et højtideligt og afslappet rum, hvor inde og ude smelter sammen? I vores telte inviterer du naturen og det gode håndværk med som gæst. Vores telte er håndsyede på eget værksted og med kærlighed og omtanke i hver eneste syning. Det kan mærkes, fra det øjeblik vi rejser teltet, til gæsterne tager plads under kuplen og danser på markedets smukkeste trægulv. Er det et lille intimt bryllup eller den store gallafest, vi har teltet, der passer til netop jeres bryllup.

Et særligt telt til en særlig dag

Når I holder bryllup i telt, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan jeres specielle dag skal udfolde sig i det fri. Se vores store pakkeløsninger med vores smukke sejldugstelte og bliv inspireret til jeres store dag.

Se vores teltløsninger
Bryllupsbillede af NOrstjernen med 2 master set indenfor, hvor der er gjort klar til bryllup

Nordstjernen med 2 master

Bryllupsbillede af Nordstjernen med 1 mast set udenfor i mørket og teltet har lys tændt

Nordstjernen med 1 mast

Udforsk vores bryllupspakker

Alle priser er inkl. op- og nedtagning og moms, men ekskl. transport fra København

Emil Panik CEO

Vi elsker at rejse teltet til jeres store dag, næsten lige så meget, som vi nyder at komme tilbage et par dage senere og tage teltet ned igen og mærke det aftryk, festen har sat i landskabet og i jer. Det lyder måske lidt højstemt, men det er sådan det er, og det er det, vi er drevet af.

Et smuk oppyntet bryllupstelt klar til modtagelse af gæster
Gå på opdagelse i vores arkiv fra tidligere opsætninger
Vi har samlet nogle af vores aller smukkeste opsætninger her så få inspiration til jeres store dag! 
Læs mere
Vil du vide mere eller booke et telt?    Vil du vide mere eller booke et telt?    Vil du vide mere eller booke et telt?    Vil du vide mere eller booke et telt?   
telt@cirkuspanik.dk
Bryllupsteltet til jeres dag
Vi designer, syer og producere selv alle vores telte fra bunden med udgangspunkt i gamle sejlmagertraditioner og æstetikken fra cirkusset eventyrlige univers. Læs mere om vores tilgang her.
Vores tilgang
Design eksempel til et af vores bryllupstelte
Spørgsmål og svar
Leverer I landsdækkende?
Pil
Må der ophænges ting i teltene?
Pil
Laver I tegnearbejde, situationsplan, plantegninger m.m?
Pil
Partnerskaber der sikrer dig den bedste fest
Med mere end 35 år i branchen har vi samlet en perlerække af leverendøre der kan gøre din fest til noget helt særligt. Alle leverandørene er folk vi kan stå på mål for både hvad angår service men, vigtigst værdier.